LibidX gél - gyógyszer a potencia növelésére, hasonlítsa össze a Rhino Gold Gel (vélemények, ár, összetétel)

LibidX gél - gyógyszer a potencia növelésére, hasonlítsa össze a Rhino Gold Gel (vélemények, ár, összetétel)
 fénykép 47 LibidX gél - gyógyszer a potencia növelésére, hasonlítsa össze a Rhino Gold Gel (vélemények, ár, összetétel) . A betegek nem, vagy csak alig-alig beszélnek a számukra kínos kérdésekről, amelyek akár a gyógyítókat is zavarba hozzák, képzésükben ugyanis mindmáig nincs szexológia. Kiderült, hogy a merevedési zavarokkal küzdők 37 százalékánál igen magas a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázata. Kinsey nemcsak összegyűjtötte a pedofilok beszámolóit, de arra is megtanította őket, hogyan vezessenek a „tudomány” igényeinek megfelelő adatokat tartalmazó naplót, azaz nemhogy nem jelentette fel a bűnözőket, de további erőszaktételre buzdította őket. A férfiak szexuális gondjairól készült internetes felmérés eredményeit ismertette a Magyar Szexológiai Társaság és a GfK Hungária Piackutató Kft. Sikerült ugyanis időközben a pók mérgét pontosan analizálni. A fityma eközben visszahúzódik és láthatóvá teszi a makkot.

Merevedési zavarnak, más néven erektilis diszfunkciónak (ED) azt nevezzük, amikor a hímvessző merevségi állapota nem elegendő a közösülés létrejöttéhez vagy eredményes befejezéséhez. Sajnos hazánkban a középkorú férfi lakosság körében népbetegségnek számító szív- és érrendszeri elváltozásokban (magas vérnyomás, érelmeszesedés, vérrögképződés) az ED kialakulásának esélye szintén magas. Elméletben, a fantázia színes világában sok minden megtörténhet. Sokan ezért színlelik a kielégülést, hogy társuknak boldogságot szerezzenek, amikor a gyönyör a tetőpontjára ér.

A hímvessző ugyan képes a merevedésre, de annak mértéke vagy időtartama nem jelent elegendő örömérzetet mindkét fél számára a kiegyensúlyozott szexuális élethez. Vannak, akik bizonyos betegségek miatt szenvednek merevedési zavarban, amit meglehetősen szégyellnek. A potenciazavart vagy merevedési zavart a tartós és kezeletlen stressz mellett a mértéktelen alkoholfogyasztás, a dohányzás, különféle hormonok, szteroidok, a jobb sportteljesítmény, izomtömeg növelése érdekében szedett táplálékkiegészítők, a vérnyomáscsökkentők, az antidepresszánsok, a cukorbetegség megléte, a prosztatagyulladás, pajzsmirigybetegségek és a mértéktelen elhízás, az érfalak meszesedése, az artériás eredetű zavarok is kiválthatják a lelki tényezők mellett. Ellazult állapotban a tudatalatti segítségével fedezhetők fel igazán a lelki tényezők, az elfojtott harag, a sérelem, a félelem, a múltból megmaradt, feldolgozatlan kérdések sora. Csökkentse az alkoholfogyasztást – Az alkoholfogyasztás fokozza a máj ösztrogéntermelését, ami csökkenti a spermiumszámot.

Szójabevitel – A túlzott szójafogyasztás károsan hathat a termékenységre. A szója ma már a húskészítményekben, energiaszeletekben és energiaitalokban is megtalálható. Szájhigiénia – A bakteriospermia (baktériumok jelenléte a spermában) meddőséget okozhat. Ugyancsak ajánlott a heréket megfelelő helyzetben tartó ágyékvédő, szuszpenzor használata nehéz emelés vagy kerékpározás során. 14 év felett javasolt minden férfi számára a havonta történő here önvizsgálat.

GoPotent ital - gyógyszer a potencia növelésére, hasonlítsa össze a Rhino Gold Gel (vélemények, ár, összetétel)

Tapasztalat, hogy a férfiak nagy része inkább magába folytja a felmerülő intim problémákat, sokszor még akkor is, ha valaki (párja, szakember, barát) erre rákérdez. Lépéskényszer: amikor orvoshoz fordul a férfi. „Alapvetően a szexuális problémák egy férfi életében legtöbbször még mindig tabu témának számítanak. Szexuális problémákkal nem kizárólag a szexológusoknak kellene foglalkozniuk Magyarországon. Az effajta kommunikációnak számos specifikuma van. – kérdezi, utalva arra is: előfordulhat, hogy a betegek még ezeket a kifejezéseket sem értik, de ez azért meglehetősen ritka.

Komoly figyelmeztetés lehet a merevedési zavar. Kiderült, hogy a merevedési zavarokkal küzdők 37 százalékánál igen magas a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázata. Magyarországon a becslések szerint félmillió férfit érint a merevedési zavar, a konkrét segítségkérésig azonban gyakran 1-2 év is eltelhet. A válaszadók 63 százaléka a szemérmességet jelölte meg a halogatás okaként.

A brazíliai vándorpók (Phoneutria nigri venter) csípése súlyos tüneteket, olykor halált okoz. Arnold Melman, a New York-i Montefiore Medical Center vezető urológusa szerint a pókméreg gyógyszerként való alkalmazásáról még korai beszélni, de a kísérletek újabb forradalmat sejtetnek. A cavernás testek artériái dugóhúzószerűen csavarodottak, így képesek a pénisz nagyobbodását követni. Az egészségügyi szakemberek alapvetően életmódbeli változtatásokat javallanak azoknak, akik erektilis diszfunkcióval küzdenek.[5]. A merevedési problémák mögött meghúzódó okok:[6].

Az erekciót nudistastrandokon sem veszik jó néven, és a férfiaktól elvárják, hogy elfedjék merevedésüket, amíg el nem múlik.[forrás?]. Jól ismert, hogy a merevedési zavarok gyakorisága az életkor előrehaladtával nő. Európai adatok szerint a 40 évnél fiatalabb férfiaknál az előfordulás gyakorisága 4-10 százalék, a 40-60 év közötti férfiaknál ez az érték 39-57 százalék, a 60-70 éves korosztályban ez az érték 60 százalék és a felett. Fiatalabb életkorban a merevedési zavar mögött elsősorban lelki okok valószínűsíthetők, és állandó párkapcsolat kialakításával általában megszűnnek. Minden esetben fontos azonban hormonális okok keresése, melyek szakorvosi vizsgálattal felderíthetők.

Nem csak rövid ideig tart a hatás.

az egyik mellékhatásra ne egy másik gyógyszert, például potencianövelőket írjon föl a doktor a betegnek... - medicalonline.hu

Rhino Gold Gel - Potencianövelő vény nélkül

LibidX gél - gyógyszer a potencia növelésére, hasonlítsa össze a Rhino Gold Gel (vélemények, ár, összetétel)
 fénykép 96 Az Affidea Férfiegészség Központ Potenciatesztjének eredményekből kiderült, hogy kortól és egészségügyi állapottól függetlenül a férfiak 95százalékának nagyon fontos a kielégítő és rendszeres szexuális élet. Kérdés, hogy ez a 10+10 százalék más téren is hasonló attitűdökkel él, milyen a habitusuk. Mivel a szexuális élet párkapcsolati-, szociális tereken is mozog, nem csak az egyén részéről kell vizsgálni a helyzetet, hanem tágabb aspektusok szerint. Előfordul, hogy a magömléssel kapcsolatban alakulnak ki problémák (például korai vagy késői magömlés, fájdalmas ejakuláció, spermium nélküli ejakuláció stb.) A pénisznél is jelentkezhetnek fájdalmak, kiütések, göbök és sok egyéb panasz, ami szintén ahhoz vezet, hogy az érintett férfi nem szívesen él szexuális életet vagy az fájdalmas a számára. Régóta meglévő (nem feltétlen a szexuális életben kiteljesedő) párkapcsolat, a szingli életmód, nagyon gyakran parkolópályára állítják a szexuális problémákat. De vannak olyan helyzetek, mikor mégis lépéskényszerbe kerül az ember.

S bár tény, hogy a kielégítő szexuális élethez fontos a partner és az egészséges lelki élet, de a szervezet általános egészségéről sem szabad elfeledkezni. Nekünk klinikusoknak a pszichés oldalt nem tisztünk vizsgálni, de azért fontos, hogy erre a részre is hangsúlyt fektessünk, ha egy férfi merevedési zavarairól van szó. Az orvostól is függ: ha nincs lehetőség, nem kérdez a beteg. miközben a világ számos országában szexológiai intézetek működnek és külön tantárgyként tanulják a leendő orvosok a szexológiát, Magyarországon nincs hivatalos, állami végzettséget adó szexológiai képzés, s nálunk még a szexuális zavarokkal rendszeresen találkozó orvosok képzésében sem szerepel ilyen tantárgy.

A klitorisz, a vulva, a pénisz szavakat nem mindenki érti, miként azt sem biztos, hogy célszerű megkérdezni: „van-e önnek erekciós zavara?” A gyakorló szexológusként is praktizáló kommunikációs szakember úgy látja: nem volt igaza a neves szexológusnak, Veress Pali bácsinak, amikor pályázatot írt ki a zavarmentes kifejezések megtalálásáért. Alkalmilag, 1-2 napra elhagyható a szer, mert a mellékhatás 1-2 nap alatt elmúlik, ám a gyógyszer fő hatását ez nem befolyásolja. A kockázatot növeli a dohányzás, és ide sorolható a merevedési zavar is. Kinsey nemcsak összegyűjtötte a pedofilok beszámolóit, de arra is megtanította őket, hogyan vezessenek a „tudomány” igényeinek megfelelő adatokat tartalmazó naplót, azaz nemhogy nem jelentette fel a bűnözőket, de további erőszaktételre buzdította őket. Szerinte a szülő és gyermeke közötti szex csak a moralizálás és olyan kulturális konvenciók miatt tilos, amelyeket a legjobb lenne elfelejteni.

A berlini Orvostörténeti Múzeumban idén rendezett kiállításon újra bemutatták a kötetek zseniális illusztrációit, a képek az interneten megtekinthetők. A férfiak szexuális gondjairól készült internetes felmérés eredményeit ismertette a Magyar Szexológiai Társaság és a GfK Hungária Piackutató Kft. A válaszadók több mint 80 százaléka hallott már a merevedési zavar kezelési lehetőségeiről, és 84 százalékuk preferálná a gyógyszerszedést, amely – a többi módszerrel szemben – nem zavarná szexuális életét. Kétségtelen, hogy a patikaszerek, élükön a legelső, az 1989-ben forgalomba hozott kék tablettával, forradalmi módon változtatták meg a merevedési zavar kezelését, ám nem mindig hatásosak. Ilyenkor maga a cGMP valószínűleg eleve hiányzik, vagy nem képződik elégséges mennyiségben.

risedronát 81
imipramin 88
ropinirol 68
kapecitabin 45
kabergolin 54
piracetam 16

Videó

etszik a cikk? Oszd meg a barátaiddal:
Hozzászólások: 5
 1. avatar
  Bouncer11

  LibidX gél - gyógyszer a potencia növelésére, hasonlítsa össze a Rhino Gold Gel (vélemények, ár, összetétel) ... Napokig működik. Pár óráig nálam van egy kis orr dugulás mellékhatásként, de abszolút nem problémás

 2. avatar
  Imafitboy

  Azt kaptam amit vártam. Nagyon jó. Nálam nem volt mellékhatás

 3. avatar
  Skillo4

  Napokig működik. Pár óráig nálam van egy kis orr dugulás mellékhatásként, de abszolút nem problémás

 4. avatar
  Djmoh

  Szeretem ezt a terméket, mert biztossá tesz a használata. Még heti egy alkalommal is sokat segít.

 5. avatar
  Ninten5

  eloszor kicsit szkeptikus voltam az ilyenekkel kapcsolatban, de azt kell mondjam, hogy a tudom ajanlani, mivel nagyon jo termek, fejfajast sem okozott ugyhogy nem tudok rosszat mondani rola

Hozzászólni

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: